De overheid moet anders durven kijken

Door nieuwe technologie staan we aan de vooravond van grote veranderingen. Nieuwe mogelijkheden en businessmodellen ontstaan. Overheidsinstanties moeten klaar worden gestoomd voor de toekomst. Hoe? Dat vertelt international trendwatcher en futurist Tony Bosma in zijn inspirerende lezing: anders durven kijken!

Tony Bosma is de persoon als het gaat om de toekomst van uw bedrijf. Als bekende futurist houdt hij zich bezig met de recente ontwikkelingen en nieuwste trends. Hij adviseert over toekomstperspectief en geeft heldere inzichten. Wilt u er zeker van zijn dat u alles weet over nieuwe trends en ontwikkelingen? Een lezing van Tony Bosma zorgt ervoor dat u helemaal op de hoogte bent!

Over uw spreker Tony Bosma

Tony Bosma is de oprichter van Extend Limits en behoort tot de top van de internationale futuring en trendwatching wereld. Hij is als futurist en trendwatcher actief bij een diversiteit aan organisaties en overheden. Hij staat internationaal bekend als een inspirerende en confronterende professionele spreker.

Woon ook de Informatiegestuurde Overheid 2018 bij

Wilt u ook deze keynote bijwonen op het congres De Informatiegestuurde Overheid? Meld u dan direct aan voor deelname aan dit congres.