Nieuws

Nieuwsbericht 10 december 2018

Steeds meer waarde uit data en informatie

Cijfers, data, informatie; de gegevens vliegen ons om de oren. Niet voor niets ook, informatie over waar je staat als organisatie is essentieel in je bedrijfsvoering. Het helpt je dienstverlening te verbeteren, je beleid te bepalen en het geeft je duidelijk inzicht door middel van monitoring. Meer en meer digitale gegevens stromen elke organisatie binnen en er lijkt een wereld aan mogelijkheden aan onze voeten te liggen.

+ Lees meer
Congresnieuws 10 december 2018

André Rouvoet uw dagvoorzitter

Op dinsdag 26 maart organiseert Heliview het congres De Informatiegestuurde Overheid 2019. Een innovatief & praktijkgericht congres dat deelnemers helpt om waarde uit data en informatie te creëren. Het congres staat onder leiding van niemand minder dan André Rouvoet.

+ Lees meer
Nieuwsitem 26 oktober 2018

De Kuip

Op 26 maart 2019 vindt de 5e editie van het succesvolle congres Infomatiegestuurde Overheid weer plaats. Bij deze editie hoort een lustrumwaardige locatie dachten wij.  Stadion Feijenoord, het stadion die we in de volksmond allemaal als De Kuip kennen, zal volgend jaar als locatie fungeren voor het congres Informatiegestuurde Overheid.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen