Programmacommissie

Bart Suers.jpg
Bart Suers
Business Development Manager Local Government
BCT

Bart Suers heeft ruim 15 jaar ervaring in diverse functies op het snijvlak van overheid, ICT en politiek. Hij is geïnteresseerd in en betrokken bij gemeenten. Voor klanten, partners en collega’s van BCT is hij een gesprekspartner voor nieuwe ontwikkelingen en sparringpartner voor uitdagingen waar gemeenten dagelijks mee te maken hebben op het gebied van kritische informatie.

Eric de Kruik.jpg (1)
Eric de Kruik
(big) datalab voor gemeenten
Kwaliteits Instituut Nederlandse Gemeenten (KING)

Eric de Kruik is adviseur sturingsinformatie bij KING. Hij houdt zich bezig met de vraag hoe de overheid meer en meer kan sturen op het resultaat van de lokale gemeenschap.

Momenteel werkt hij aan een (big) datalab voor gemeenten. KING werkt hierbij samen met Jheronimus Academy of Data Science (JADS) in Den Bosch.

Robert Borkes.jpg
Robert Borkes
Chief Improvement Officer
Publiekewaardecreatie.nl

Robert Borkes is Chief Improvement Officer (C.I.O.) verbonden aan Publiekewaardecreatie.nl. Hij heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring binnen het vakgebied informatiemanagement. Als Novell-, Microsoft- en Cisco Engineer heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan met ICT-infrastructuren binnen de overheid.

Aangevuld met diverse studies als bedrijfskunde, Informatiemanagement, en ICT & Business Innovation nu aan de Radboud universiteit verbonden en bezig met een promotieonderzoek naar organisatiekarakteristieken die verantwoordelijk zijn voor Publieke Waardecreatie. De opgedane ervaring blijkt voor openbaar bestuurders een solide basis te vormen om succesvol informatie te kunnen omzetten naar kennis in een snel veranderende omgeving.

Meer sprekers worden geladen