Sprekers

Tony Bosma.png
Tony Bosma
Trendwatcher/ Futurist
Extend Limits

Tony Bosma (1973, Amersfoort) is oprichter en boegbeeld van Extend Limits. Zijn jarenlange ervaring, brede klantreferenties en unieke manier van werken maakt dat hij internationaal bekend is als een gerenommeerde futurist en trendwatcher. Hij is meerdere malen genomineerd voor trendwatcher of the year (TWOTY) in verschillende categorieën. Tony Bosma behoort tot de top 100 beste en meest invloedrijke futuristen ter wereld.

Andre-Rouvoet.jpg
Dagvoorzitter
André Rouvoet
voormalig minister & oud-vicepremier

Mr. André Rouvoet, bestuurder en oud-politicus, is sinds februari 2012 voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland (ZN). Na vele jaren lang woordvoerder ‘zorg‘ te zijn geweest in de Tweede Kamer was dit voor hem een mooie overstap naar een functie die zich op het snijvlak bevindt van publiek en privaat. Bij zijn aantreden gaf hij aan dat de zorgsector en de zorgverzekeraars samen voor enorme uitdagingen staan en zei hij zich sterk te willen maken voor kwaliteitsverbetering en kostenbesparing in de zorg.Rouvoet heeft een lange loopbaan in de politiek achter de rug. Al tijdens zijn studie rechts- en staatsfilosofie werd hij fractiemedewerker van de RPF.

Kasper Kisjes.jpg
Kasper Kisjes
Projectleider Datakwaliteitsmonitoring
Rijkswaterstaat

Kasper houdt zich graag bezig met de modellering, simulatie en optimalisatie van complexe sociotechnische systemen. Als strategieconsultant en universitair onderzoeker hield hij zich voorheen bezig met vraagstukken rondom de verdiensting van de economie, maatregelen tegen ziekteverspreiding, zoetwatervoorziening, beheer- en onderhoudsoptimalisatie en biogasinfrastructuur. Nu werkt hij bij Rijkswaterstaat aan nieuwe ontwikkelingen rondom data en informatievoorziening.

Menno Weij_Infra2015.jpg
Menno Weij
Partner / Advocaat
SOLV

Menno Weij is sinds 1998 advocaat en is gespecialiseerd in juridische aspecten van Technologie, Media en Communicatie. Menno heeft ruime ervaring in het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van diverse contracten. Ook adviseert Menno regelmatig over privacy en intellectueel eigendom. Naast zijn werk als advocaat, blogt Menno regelmatig, geeft hij periodiek lezingen en workshops als ook gastcolleges aan universiteiten. Menno vervult een bestuursfunctie bij de NVVIR, is redactielid van het Tijdschrift voor Internetrecht en vaste columnist bij de AutomatiseringGids.

Ethische hacker
Jeroen van der Meer
Ethische hacker

Jeroen is informatiebeveiligingsadviseur met een focus voor de publieke sector. Jeroen heeft zich gespecialiseerd in het denken vanuit het perspectief van een aanvaller. Door in de huid van een hacker te kruipen legt Jeroen kwetsbaarheden bloot in de beveiliging van informatie, en adviseert Jeroen hoe de weerbaarheid van organisaties tegen informatiebeveiligingsrisico’s verder verbeterd kan worden.

Meer sprekers worden geladen