Sprekers

400_PAul Strijp_IGO2019.jpg
Paul Strijp
Adviseur nieuwe technologie en data / organisatiestrategie
Provincie Noord-Holland

Paul heeft zich verdiept in de betekenis van nieuwe technologie en data voor provincies. De Nederlandse School voor Openbaar Bestuur (NSOB) in Den Haag heeft hem voor 1 jaar een plaats aangeboden als gastonderzoeker. In februari 2018 heeft hij zijn essay “Provinciaal bestuur bij technologische innovatie” gepubliceerd. Zie: https://www.nsob.nl/publicatie/3862/  Dit essay is een bouwsteen geweest voor een door Gedeputeerde en Provinciale Staten in het najaar van 2018 vastgestelde data-strategie.

Peter Vieveen
Peter Vieveen
Manager Data Lab
Immigratie- en Naturalisatiedienst

Peter Vieveen heeft 30 jaar ervaring met het verbinden van data management met data science. Via complexe multi-lingual en multi-culturele internationale programma s  heeft dat geresulteerd in overzichtelijke, geintegreerde en beheersbare oplossingen voor zijn opdrachtgevers. Als mathematisch besliskundige ondersteunt hij organisaties bij het beslissen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

400_Jacob Versteeg_IGO2019.jpg
Jacob Versteeg
Consultant
Centric

Op basis van jarenlange ervaring en uitgebreide (domein)kennis adviseert Jacob klanten in de overheidsmarkt bij de invoering van koppelingstandaarden, systeemintegraties en implementaties van zaakgericht werken. Zijn drijfveer ligt in het vertalen van klantbehoeften naar oplossingen die de overheid helpt om de dienstverlening naar inwoners en bedrijven te verbeteren.

Johan Vranckx
Johan Vranckx
Director Partnerships
Knowliah

Johan heeft jarenlange ervaring met automatisering en contentmanagement. Bij Knowliah is hij Director Partnerships. Knowliah ontwikkelt softwareoplossingen voor het automatisch indexeren, klasseren en verrijken met metadata van ongestructureerde informatie. Knowliah biedt sleuteltechnologie om gigantische hoeveelheden aan informatie in organisaties automatisch en snel te structureren, vindbaar en bruikbaar te maken.

400_Robin Winkel_IGO2019.jpg
Robin Winkel
Performance Regisseur
Ymor

Als performance regisseur adviseert Robin IT-organisaties over hoe zij kunnen groeien van reactief naar proactief IT-beheer, met als doel de performance van IT-systemen te maximaliseren. Hij is met name actief bij centrale en lokale overheden, zo begeleidde hij transformaties bij Gemeente Den Haag, Enschede en Rotterdam.

 

Meer sprekers worden geladen