Sprekers

Peter Manders_IGO2020.jpg
Peter Manders
CIO and Manager IPPM
Gemeente Ede

Peter is 35 jaar werkzaam in de ICT. Vanuit de techniek, consultancy, projectmanagement naar het ICT-management ontwikkeld. De afgelopen 22 jaar in managementfuncties gewerkt in uiteenlopende branches. Veel interesse in de psychologie van het vakgebied en hoe in verandertrajecten daarmee rekening te houden. Sinds 2015 werkzaam binnen de non-profit (gemeenten) en de afgelopen 2 jaar als CIO voor de gemeente Ede. Binnen gemeente Ede is hij verantwoordelijk voor automatisering, informatisering, digitalisering en sinds enige tijd ook voor dataficering.

Tamara Norbruis_IGO2020.jpg
Tamara Norbruis
Expert Informatiemanagement
Veiligheidsregio Noord-Holland Noord

Informatiegestuurd werken bij de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord; alles wat nodig is om van data tot actie te komen voor minder leed en schade en het beperken van risico’s daarop in onze regio. Ik organiseer, communiceer en verbind collega’s en structuren om dit doel te bereiken

400_Dimitri Palmen_IGO2019.jpg
Dimitri Palmen
Commercieel directeur
BCT

Dimitri werkt al sinds 2001 bij BCT. Hier heeft hij een bijzonder pad bewandeld. Gestart als sales consultant, is hij via diverse stappen in 2012 doorgegroeid tot commercieel directeur. Sindsdien is hij samen met Jos Bischoff als directeur eindverantwoordelijk voor de organisatie.

Patrick van Veen_IGO2020.jpg
Patrick van Veen
Gedragsbioloog
Apemanagement

Gedragsbioloog Patrick van Veen werkt als trainer, keynote-spreker en onderzoeker voor zijn bedrijf Apemanagement. Vanuit die functie adviseert hij ondernemingen en probeert hij mensen iets te leren over ons oergedrag. In de media is hij regelmatig te zien als vaste deskundige bij Galileo, Tijd voor MAX en RTL late Night. Daarnaast is hij voorzitter van het Jane Goodall Institute Global dat zich internationaal inzet voor bescherming en welzijn van chimpansees en hun natuurlijke leefgebieden.

Basis voor zijn huidige werkzaamheden vormt onderzoek naar de overeenkomst tussen sociaal gedrag van apen en mensen in bedrijven. Vanuit Apemanagement doet hij onderzoek bij chimpansees en gorilla’s naar de biologische drijfveren van samenwerken en de complexiteit van communicatie. Het motto van Patrick is translating science to knowledge. Daarmee probeert hij biologische wetenschap toe te passen in maatschappelijke thema’s. Hij is schrijver van bestsellers als Help! Mijn baas is een aap en Dierbare collega’s. 

Kijk voor zijn boeken op zijn webshop via deze link! 

Christian Verhagen.jpg
Christian Verhagen
Senior Consultant Data & Analytics
Verdonck, Klooster & Associates

Met een achtergrond in bestuurskunde en technologie richt Christian zich op het succesvol inzetten van data en artificiële intelligentie in de publiek sector. Als vertrouwd adviseur bij veel overheden helpt hij met het halen van waarde uit data, rekening houdend met de organisatie en (wettelijke) kaders, zoals privacy en ethiek. Christian presenteert daarnaast de Nationale Data Podcast en is auteur van 'Het Profiling kookboek', waarin hij beschrijf hoe data analytics en risicoprofielen ingezet kunnen worden in de publieke sector.

Meer sprekers worden geladen