Sprekers

400_William van den Hurk_IGO2019.jpg
William van den Hurk
Business Intelligence Consultant & Projectleider gemeenten
Conspect Consulting & ICT

William is gespecialiseerd in Business Intelligence en heeft als drijfveer om informatievraagstukken van organisaties te beantwoorden doormiddel van datavisualisatie. Als opkomend projectleider beantwoordt hij de “waarom” en “hoe” vragen van zijn klant om organisaties te helpen de waarde van data om te zetten naar bruikbare actuele informatie.    

Andre-Rouvoet.jpg
Dagvoorzitter
André Rouvoet
voormalig minister & oud-vicepremier

Mr. André Rouvoet, bestuurder en oud-politicus, is sinds februari 2012 voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland (ZN). Na vele jaren lang woordvoerder ‘zorg‘ te zijn geweest in de Tweede Kamer was dit voor hem een mooie overstap naar een functie die zich op het snijvlak bevindt van publiek en privaat. Bij zijn aantreden gaf hij aan dat de zorgsector en de zorgverzekeraars samen voor enorme uitdagingen staan en zei hij zich sterk te willen maken voor kwaliteitsverbetering en kostenbesparing in de zorg.Rouvoet heeft een lange loopbaan in de politiek achter de rug. Al tijdens zijn studie rechts- en staatsfilosofie werd hij fractiemedewerker van de RPF.

400_Joost van Bommel_IGO2019.jpg
Joost van Bommel
Accountmanager
BCT

Joost praat met gemeentelijke opdrachtgevers over het proces van digitale transformatie. Dit is een complex traject waarbij het van groot belang is dat we elkaars ambities en ook mogelijke belemmeringen durven vertellen en willen begrijpen. Het is belangrijk dat we een wederzijdse duurzame relatie aangaan, waarbij we de organisatie doelstellingen, in onze snel veranderende digitale revolutie, samen kunnen realiseren.

400_David Jonckheer_IGO2019.jpg
David Jonckheer
Senior Product Manager Government
SDU

Ervaren uitgever / product manager op het snijvlak van Content en IT. Sinds begin 2019 binnen Sdu Uitgevers verantwoordelijk voor het VIND portfolio.Hiervoor onder andere werkzaam geweest als Business Development Manager bij Topicus Legal Tech Software en als Manager Legal Software bij Wolters Kluwer.

400_Onno de Moor_IGO2019.jpg (1)
Onno de Moor
Business Adviseur
Doxis Informatiemanagers

Onno maakt zich bij uiteenlopende overheidsorganisaties sterk voor integraal beleid op het gebied van informatiemanagement. Hij heeft een uitgesproken mening over nut en noodzaak van kwalitatieve data; informatiegestuurd werken begint hier namelijk mee. In zijn vrije tijd is Onno regelmatig in De Kuip, dus is hier helemaal op zijn plek!

Meer sprekers worden geladen