Sprekers

Joachim Vanden Brande
Joachim Vanden Brande
CEO
Ground lion

Joachim is de oprichter en CEO van LoQutus en Ground lion. LoQutus werd in 2002 door Joachim opgericht als IT-consulting firma. LoQutus ontwikkelde een Case Management-platform, Ground lion, dat in 2015 een volwaardige spin-off werd.

Vandaag de dag stippelt Joachim nog steeds de strategische visie uit voor beide bedrijven, hierin gesteund door 60 getalenteerde mensen. Verder is hij gebeten door de zeilsport, in z’n vrije tijd kan je hem vinden op zijn catamaran.

400_Jan van dr Heide_IGO2019.jpg
Jan van der Heide
Programmamanager
Gemeente Assen

Jan, heeft vele jaren ervaring zowel binnen de overheid als binnen een commerciële omgeving ten dienste van overheid, is sinds februari 2017 programma manager betrouwbare digitale dienstverlening voor de gemeente Assen en sinds september 2018 tevens werkzaam voor de Werkmaatschappij Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel als informatie manager. De gemeentelijke organisatie intrigeert hem. Hoe realiseren we de brug (of dichten we de kloof) tussen klant en organisatie en medewerkers en managers. Bijdragen aan een betere maatschappij, door het klantvriendelijk organiseren van dienstverlening is een belangrijke drijfveer.

400_Lion Hendriks_IGO2019.jpg
Lion Hendriks
Senior Supply Manager en Leveranciersmanager I&I
Provincie Noord-Brabant

Lion heeft in het bedrijfsleven diverse technisch georiënteerde sales functies vervuld. Zijn achtergrond is technische bedrijfskunde. Met de opgedane ervaring uit het bedrijfsleven als basis, heeft hij zich toegelegd op Supply-  en Leveranciersmanagement bij de Provincie Noord-Brabant op de afdeling Informatie en ICT. Hij geeft sturing aan een groei traject van het team leveranciersmanagement wat toe werkt naar het regie voeren op uitbestede werkzaamheden in intensieve samenwerkingsrelaties. Output en outcome zijn voor hem even belangrijk als de businesscases van de betrokken partijen.

 

400_William van den Hurk_IGO2019.jpg
William van den Hurk
Business Intelligence Consultant & Projectleider gemeenten
Conspect Consulting & ICT

William is gespecialiseerd in Business Intelligence en heeft als drijfveer om informatievraagstukken van organisaties te beantwoorden doormiddel van datavisualisatie. Als opkomend projectleider beantwoordt hij de “waarom” en “hoe” vragen van zijn klant om organisaties te helpen de waarde van data om te zetten naar bruikbare actuele informatie.    

400_Almar Hutten_IGO2019.jpg
Almar Hutten
Projectleider informatievoorziening
Gemeente Ede

Almar zoekt naar integrale samenwerking om complexe vraagstukken om te zetten naar resultaten waar de organisatie mee verder kan. Hij heeft inmiddels ruim 5 jaar projectmanagement ervaring bij overheidsorganisaties, waarvan 3 jaar bij zijn huidige werkgever: de gemeente Ede. Mede ingegeven door zijn veranderkundige achtergrond, gelooft hij in de kracht van teamwork en in een consistente, resultaatgerichte aanpak.

Meer sprekers worden geladen