Sprekers

400_Onno de Moor_IGO2019.jpg (1)
Onno de Moor
Business Adviseur
Doxis Informatiemanagers

Onno maakt zich bij uiteenlopende overheidsorganisaties sterk voor integraal beleid op het gebied van informatiemanagement. Hij heeft een uitgesproken mening over nut en noodzaak van kwalitatieve data; informatiegestuurd werken begint hier namelijk mee. In zijn vrije tijd is Onno regelmatig in De Kuip, dus is hier helemaal op zijn plek!

400_Dimitri Palmen_IGO2019.jpg
Dimitri Palmen
Commercieel directeur
BCT

Dimitri werkt al sinds 2001 bij BCT. Hier heeft hij een bijzonder pad bewandeld. Gestart als sales consultant, is hij via diverse stappen in 2012 doorgegroeid tot commercieel directeur. Sindsdien is hij samen met Jos Bischoff als directeur eindverantwoordelijk voor de organisatie

400_Rob Ponsen_IGO2019.jpg
Rob Ponsen
Projectmanager
BCT

Bij BCT verzorgt Rob al ruim 8 jaar implementatietrajecten waarbij de focus ligt op overheids-organisaties. Vanuit zijn creatieve achtergrond wordt hij vooral gedreven door het denken in oplossingen en het verbeteren van de aanpak, dit met als doel om te komen tot een succesvol resultaat.

400_Mirko Schäfer_IGO2019.jpg
dr. Mirko Tobias Schäfer
Cofounder & Project Leader
Utrecht Data School

Dr. Mirko Tobias Schäfer is universitair docent nieuwe media & digitale cultuur aan de Universiteit Utrecht. Hij is expert op het gebied van implicaties van dataficatie van de samenleving en debatten omtrent de wisselwerking tussen technologie en maatschappij. Sinds 2014 is hij ook hoofd van de Utrecht Data School. Hier onderzoeken studenten ‘big data’ in opdracht van bedrijven, non-profit organisaties en overheden.

Rene Schouten
René Schouten
Manager Business Transformation Services
SLTN Inter Access

René is nauw betrokken bij data analytics projecten waarbij door gebruik van data integratie en rapportage software en een eigen aanpak  het verkrijgen van inzicht uit beschikbare data wordt versneld en vereenvoudigd. Vanuit zijn ICT project ervaring met grote en middelgrote bedrijven zoekt hij de beste combinatie van  bedrijfsdoelstellingen en business transformatie mogelijkheden waarbij data integratie, toepassing van Machine Learning  een onderdeel zijn.

Meer sprekers worden geladen