Sprekers

400_PAul Strijp_IGO2019.jpg
Paul Strijp
Adviseur nieuwe technologie en data / organisatiestrategie
Provincie Noord-Holland

Paul heeft zich verdiept in de betekenis van nieuwe technologie en data voor provincies. De Nederlandse School voor Openbaar Bestuur (NSOB) in Den Haag heeft hem voor 1 jaar een plaats aangeboden als gastonderzoeker. In februari 2018 heeft hij zijn essay “Provinciaal bestuur bij technologische innovatie” gepubliceerd. Zie: https://www.nsob.nl/publicatie/3862/  Dit essay is een bouwsteen geweest voor een door Gedeputeerde en Provinciale Staten in het najaar van 2018 vastgestelde data-strategie.

400 Edwin Suk_CI2018.jpg
Edwin Suk
CIO
Feyenoord

Edwin Suk is CIO van Feyenoord (voetbalclub en stadion). Het is zijn taak om Feyenoord te transformeren naar een flexibele, innovatie en informatie gedreven organisatie. Daarnaast is hij eindverantwoordelijk voor de operationele IT en security. Edwin Suk kijkt dagelijks naar hoe IT onze wereld vormt en verandert, welke kansen en bedreigingen dit met zich meebrengt en hoe zij IT kunnen inzetten als driver voor verandering en groei. Suk studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Peter Vieveen
Peter Vieveen
Manager Data Lab
Immigratie- en Naturalisatiedienst

Peter Vieveen heeft 30 jaar ervaring met het verbinden van data management met data science. Via complexe multi-lingual en multi-culturele internationale programma s  heeft dat geresulteerd in overzichtelijke, geintegreerde en beheersbare oplossingen voor zijn opdrachtgevers. Als mathematisch besliskundige ondersteunt hij organisaties bij het beslissen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

400_Jacob Versteeg_IGO2019.jpg
Jacob Versteeg
Consultant
Centric

Op basis van jarenlange ervaring en uitgebreide (domein)kennis adviseert Jacob klanten in de overheidsmarkt bij de invoering van koppelingstandaarden, systeemintegraties en implementaties van zaakgericht werken. Zijn drijfveer ligt in het vertalen van klantbehoeften naar oplossingen die de overheid helpt om de dienstverlening naar inwoners en bedrijven te verbeteren.

400_Robin Winkel_IGO2019.jpg
Robin Winkel
Performance Regisseur
Ymor

Als performance regisseur adviseert Robin IT-organisaties over hoe zij kunnen groeien van reactief naar proactief IT-beheer, met als doel de performance van IT-systemen te maximaliseren. Hij is met name actief bij centrale en lokale overheden, zo begeleidde hij transformaties bij Gemeente Den Haag, Enschede en Rotterdam.

 

Meer sprekers worden geladen