Sprekers

400 Cynthia Weng_IGO2017.jpg
Cynthia Weng
Commercieel manager Business Team Digital Transformation
BCT

Cynthia Weng is als commercieel manager binnen het business team “Digital Transformation” verantwoordelijk voor de klantportefeuille, omzetgroei en de optimalisering van de segmentatie binnen de commerciële afdeling. Het businessteam focust zich binnen de thema’s digitaal werken, zaakgericht werken en besturen op de segmenten lokale/regionale overheid, onderwijs en zorg. 

Cynthia is sinds 2005 actief bij BCT en heeft jarenlange ervaring in commercieel management.

400_Martijn Bolt_IGO2018.jpg
Martijn Bolt
Blockchain Implementation & Information Management
Martijnbolt.com

Martijn Bolt is een ervaren verandermanager en heeft verschillende organisaties geholpen bij hun transitie naar professioneel informatiemanagement. Hiernaast heeft Martijn zich gespecialiseerd in Blockchain en cryptocurrency technologie. Hij zorgt voor een vloeiende digitale transformatie bij de adoptie en implementatie van innovaties door bedrijfsprocessen en verdienmodellen in passend tempo te vernieuwen.

Andre-Rouvoet.jpg
Dagvoorzitter
André Rouvoet
voormalig minister & oud-vicepremier

Mr. André Rouvoet, bestuurder en oud-politicus, is sinds februari 2012 voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland (ZN). Na vele jaren lang woordvoerder ‘zorg‘ te zijn geweest in de Tweede Kamer was dit voor hem een mooie overstap naar een functie die zich op het snijvlak bevindt van publiek en privaat. Bij zijn aantreden gaf hij aan dat de zorgsector en de zorgverzekeraars samen voor enorme uitdagingen staan en zei hij zich sterk te willen maken voor kwaliteitsverbetering en kostenbesparing in de zorg.Rouvoet heeft een lange loopbaan in de politiek achter de rug. Al tijdens zijn studie rechts- en staatsfilosofie werd hij fractiemedewerker van de RPF.

Menno Weij_Infra2015.jpg
Menno Weij
Partner / Advocaat
SOLV

Menno Weij is sinds 1998 advocaat en is gespecialiseerd in juridische aspecten van Technologie, Media en Communicatie. Menno heeft ruime ervaring in het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van diverse contracten. Ook adviseert Menno regelmatig over privacy en intellectueel eigendom. Naast zijn werk als advocaat, blogt Menno regelmatig, geeft hij periodiek lezingen en workshops als ook gastcolleges aan universiteiten. Menno vervult een bestuursfunctie bij de NVVIR, is redactielid van het Tijdschrift voor Internetrecht en vaste columnist bij de AutomatiseringGids.

Sophie van Hoytema.jpg
Sophie van Hoytema
Heliview

Sophie gaat moeiteloos gesprekken aan tot op academisch niveau, onthoudt elke naam en improviseert heel gemakkelijk zonder de grote lijn te verliezen. Maar ook met geweldig gezongen aankondigingen van sprekers kan Sophie het luchtig verschil maken in een inhoudelijke dag. Haar energieke presentatie en prachtige zangstem maken dit tot de pareltjes van uw evenement. Het is niet voor niets dat zij “de liedjesjuwelier” wordt genoemd. Sophie spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Kortom een veelzijdige vakvrouw die haar mannetje staat.

Sophie van Hoytema is een geboren entertainer en zangeres. Na een afgeronde studie (1999) aan de Technische Universiteit in Delft (ir) moest ze dan ook wel naar de Kleinkunstacademie te Amsterdam (afgestudeerd in 2003). Haar finaleplaats in het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2008 is het tastbare bewijs van haar theatrale talenten en sprankelende persoonlijkheid.

Met een groot empatisch vermogen maakt zij contact met elk publiek. Van Raad van bestuur tot kinderleidsters, van financiële wizzards tot enzym-ingenieurs tot toiletjuffrouwen

Meer sprekers worden geladen